בגט פרוס עם צנוניות וחמאת אנשובי
בגט פרוס עם צנוניות וחמאת אנשובי הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 94 גרם של שומן, וסך הכל 946 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, באגט אלכסוני עבה, עירית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה של בון אפטיט יש 159 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: בגט פרוס עם צנוניות וחמאת אנשובי, בגט פרוס עם חמאה צוננת אנשובי, ו בגט פרוס עם חמאה, צנוניות ומלח ים.
הוראות
מערבבים חמאה, 2 פילה אנשובי קצוץ, ו 2 כפות עירית בקערה קטנה, הוספת 1 פילה אנשובי קצוץ יותר לפי הטעם, אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מורחים חמאת אנשובי על צד אחד של כל פרוסת באגט. מעל כל פרוסת באגט עם פרוסות צנון, חופפים מעט כדי לכסות לחם.
מקשטים עם עירית קצוצה נוספת ומגישים.