בודינו די זוקה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את בודינו די זוקאן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם גבינת אסיאגו, קמח, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה די רע. מתכונים דומים: קוקוס בודינו, שוקולד בודינו, ו בוטרסקוטש בודינו.
הוראות
הסר את קליפת החמאה והזרעים.
חותכים את בשר החמאה לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. בסיר עמוק מניחים 6 ליטר מים על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 2 כפות מלח ואת חתיכות החמאה. מביאים למים לרתיחה ומרתיחים עד שהחמאה רכה לחלוטין, בערך 15-20 דקות.
כאשר החמאה רכה, מסננים את הסיר ומעבירים את בשר החמאה דרך טחנת מזון.
מניחים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מוסיפים את החמאה לחמאה המחית ובעזרת כף עץ מערבבים ליצירת תערובת הומוגנית, בדומה לפירה. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם וממשיכים לערבב עד שהתערובת בצד היבש.
מוסיפים את הקמח לחלב ומערבבים להמסת חלק מהקמח.
מוסיפים את תערובת החלב לחמאה וממשיכים לערבב עד שהחמאה מעט נוקשה וקשה לערבוב.
הסר את החמאה מהאש ואפשר להגיע לטמפרטורת החדר.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
כשהחמאה בטמפרטורת החדר מוסיפים את החלמונים והגבינה תוך ערבוב עד שהתערובת מתאחדת היטב. כף את תערובת החמאה לתבנית קדירה עגולה בגודל 10 אינץ ' בחמאה קלה.
אופים עד להשחמה קלה, כ - 40 דקות.
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.