קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בודינו די זוקה

בודינו די זוקה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את בודינו די זוקאן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם גבינת אסיאגו, קמח, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה די רע. מתכונים דומים: קוקוס בודינו, שוקולד בודינו, ו בוטרסקוטש בודינו.

הוראות

1
הסר את קליפת החמאה והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2
חותכים את בשר החמאה לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. בסיר עמוק מניחים 6 ליטר מים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים 2 כפות מלח ואת חתיכות החמאה. מביאים למים לרתיחה ומרתיחים עד שהחמאה רכה לחלוטין, בערך 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
כאשר החמאה רכה, מסננים את הסיר ומעבירים את בשר החמאה דרך טחנת מזון.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מניחים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את החמאה לחמאה המחית ובעזרת כף עץ מערבבים ליצירת תערובת הומוגנית, בדומה לפירה. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם וממשיכים לערבב עד שהתערובת בצד היבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מוסיפים את הקמח לחלב ומערבבים להמסת חלק מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מוסיפים את תערובת החלב לחמאה וממשיכים לערבב עד שהחמאה מעט נוקשה וקשה לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
הסר את החמאה מהאש ואפשר להגיע לטמפרטורת החדר.
10
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
כשהחמאה בטמפרטורת החדר מוסיפים את החלמונים והגבינה תוך ערבוב עד שהתערובת מתאחדת היטב. כף את תערובת החמאה לתבנית קדירה עגולה בגודל 10 אינץ ' בחמאה קלה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
12
אופים עד להשחמה קלה, כ - 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן