בודין שלי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 260 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה, מלח כשר, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו בודן שלי, בודן, ו בודן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החזיר, הכבד, הירקות והתבלינים בקערה ומשרים במשך 1 שעה או לילה, מכוסה, במקרר.
מניחים את תערובת במרינדה בסיר גדול ומכסים את הבשר במים (על ידי 1 עד 2 אינץ'). מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה ו 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר את הסיר מן החום ואת המתח, שמירה על הנוזל. אפשר לתערובת להתקרר מעט, ואז לשים את המוצקים דרך מטחנת בשר להגדיר לטחון גס. (אתה יכול גם לקצוץ עם סכין אם אין לך מטחנת בשר, וזה מה שאני עושה בדרך כלל בכל מקרה.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מניחים את בשר הקרקע בקערה גדולה. באמצעות כף עץ או מרית גומי, מערבבים את האורז מבושל, פטרוזיליה, בצל ירוק, ואת נוזל בישול שמור. מערבבים במרץ במשך 5 דקות. כאשר תערובת בודין-אורז משולב הראשון, זה נראה רטוב מאוד וזה די חריף. אל תדאג; לאחר הציד הלא חוקי, האורז סופג את הלחות העודפת ואת רוב התבלינים. המרקם הרטוב והתבלינים הנוספים מבטיחים שהבודין הסופי שלכם יהיה לח ומלא טעם.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בשלב זה אתה יכול להאכיל את הנקניק לתוך התרמילים. לחלוט את הקישורים בעדינות במים חמים (לא מבעבע) במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן לשרת. לחלופין, אתה יכול להשתמש בתערובת כמו מלית עוף, או לגלגל אותו לתוך "כדורי בודין," לדלות בפירורי לחם, ומטגנים בשמן חם עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
כדי לאכול בודין טרי, חם עלומה, לנשוך לתוך הקישור ולהשתמש השיניים והאצבעות שלך כדי למשוך בעדינות את הבשר מתוך המעטפת הרכה שלה. (התרמילים נאכלים רק כאשר בודין הוא בגריל או מעושן והם הופכים פריך.) אתה יכול גם לחתוך את boudin ולהקניט את הבשר עם מזלג, אם כי כלים אינם מעודדים.כמה מקומיים אוכלים בודין עם מעט חרדל קריאולי, טפטוף של סירופ קנה, רול צרפתי, או כמה קרקרים. אבל רוב מרגישים שזה, כמו כמה התענוגות הלא חוקיים האחרים של החיים, הוא נהנה הטוב ביותר בלהט הרגע, אכל ישר מן העטיפה, בעת שישב במכונית של אחד. זה לא אזור ידוע יומרות שלה: הוא אמר בחיבה כי ארוחה Cajun שבע מנות היא פאונד של בודין ושישייה של בירה.