קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות7
מגזין

בוטה קאקוני (בטן חזיר יפנית קלועה)

בוטה קאקוני (בטן חזיר יפנית קלועה)
המתכון Buta Kakuni (יפני מטוגן Porkbelly) יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 3 שעות ו-15 דקות. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שום, 4? סיבובים של זנגביל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בטן חזיר מטוגנת יפנית (buta No Kakuni), Buta no Kakuni, ו Buta no Kakuni.

הוראות

1
חותכים את החזיר לתוך 2 1/2 " ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2
שים את בטן החזיר, צד השומן למטה, בסיר תחתון כבד קטן (כגון תנור הולנדי) כי הוא רק גדול מספיק כדי להחזיק את החזיר בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
שים את הסיר על חום בינוני גבוה ולתת את מטגן חזיר undisturbed עד שהוא חום זהוב בצד השומן.הפוך כל חתיכה מעל ולשחום את הצד השני, ולאחר מכן להעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, ו niboshi ומטגנים עד השחמה וריחני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
5
מוסיפים את הסאקי ומרתיחים עד שכבר לא מריחים אלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
6
מוסיפים את המים, הסוכר, רוטב הסויה, המלח, ומחזירים את החזיר לסיר. להביא לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום ולכסות עם מכסה הולם הדוק.מבשלים עד בטן החזיר הוא מתפרק-מכרז (כ 2 שעות).מסננים את הנוזל braising ואם אתה הולך לשרת את kakuni מיד, לרפרף את השומן הנוסף. זה הכי טוב אם אתה נותן את זה לשבת במקרר בן לילה אם כי כמו זה נותן את הבשר הזדמנות לספוג יותר טעם, וזה יגרום הסרת שומן עודף הרבה easier.To מגישים, לחמם בעדינות את בטן החזיר. פורסים ומגישים עם חלק של צלימת נוזל, חרדל חם וירקות מאודים.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ירוקירוק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט