בוטנים-ברוקולי מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בוטנים ברוקולי מוקפץ. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילי, אורז חום, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, בקר וברוקולי מוקפץ, ו עוף מהיר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מקום טופו בין 2 צלחות שטוחות. משקל העליון עם פחית כבדה. (צדדים של טופו צריך להיות בולט מעט אבל לא פיצוח.)
בואו לעמוד 45 דקות; להשליך נוזל.
חותכים טופו לקוביות 1/2 אינץ'.
הכן אורז על פי הוראות החבילה, הוספת 1/2 כפית. מלח.
בינתיים, לשלב מרק ירקות הבא 7 מרכיבים בקערה בינונית, ערבוב היטב.
להוסיף טופו, ולזרוק למעיל.
הסר טופו מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
שמני חום במחבת nonstick או ווק על חום גבוה 1 דקה.
מוסיפים טופו, ומערבבים 4 עד 5 דקות או עד השחמה.
מוסיפים ברוקולי ומקלות גזר; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים מרינדה שמורות, ומביאים לרתיחה. לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד מעובה; מערבבים טופו מבושל.