המתכון Bulgur & כיסוני תרד עם ביצים & עגבניות chutney יכול להתבצע בערך בעוד 40 דקות.. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, עלי סלט, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אספרגוס & קישואים עם עגבניות טריות & ג'ינג'ר chutney, עוגות תפוחי אדמה פודינג שחורות עם ביצים מטוגנות ועגבניות צ'אטני, ו פריטרים קינואה פריך עם עגבניות צ'אטני עגבניות ירוקות זברה ירוקה ירושה עגבניות.
הוראות
1
קודם תכין את הצ ' אטני. בסיר קטן, לחמם את הסוכר, חומץ וקצת מלח. מרתיחים במשך 1 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל והעגבניות. מבשלים במשך 1 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מרתיחים את חיטה בולגור בשפע של מים עד רך על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
לנקז היטב קצה לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שים את התרד במסננת ושופכים מעל מים רותחים מהקומקום לנבול. להתקרר מתחת לברז הקר, ולאחר מכן לסחוט כמה שיותר מים ככל שאתה יכול. קוצצים ומוסיפים לבולגור עם הכמון, בצל, שום ופירורי לחם. עצה חצי לתוך מעבד מזון בליץ עד שהוא יוצר בצק עבה. חזור למחצית הנותרת עם הביצה המוכה וקצת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
למרקם חלק וניתן למריחה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בורגול
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מערבבים יחד, ואז לעצב לתוך 8 קציצות צמרמורת עד מוכן לבשל.
6
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחממים את השמן במחבת רחבה, רצוי לא מקל, ומטגנים את השחיטים בשתי קבוצות עד פריך משני הצדדים. בינתיים, מעט שמן פח פודינג יורקשייר 4 גומות ולשים בתנור כדי להתחמם במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר ובזהירות לפצח את הביצים הנותרות לתוך החורים, ואז לאפות במשך 3-4 דקות עד שנעשה לטעמך. השתמש בקצה של סכין כדי לעזור להרים את הביצים, ולאחר מכן לשרת עם fritters, chutney וכמה עלי סלט.