בולגור פילאף עם בצל ומיץ עגבניות עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך מים, חמאה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi, בולגור פילאף עם עגבניות קלויות, בצל ופולי חומוס, ו Bulgur Pilaf (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל למחבת, ומטוגנים במשך 10 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף ורמיצ ' לי לפאן; לבשל במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף בולגור למחבת, ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק הבא 6 מרכיבים (דרך בזיליקום), ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
בורגול
1 בצל אדום, קוביות קטנות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה