תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל בולונז בישול איטי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 193 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. . אם יש לכם רסק עגבניות, שמן זית, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב בולונז איטי, בישול איטי שני בולונז בשר, ו בולונז פטריות בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הגזרים, הבצל והשום עד למכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את הבשר הטחון למחבת ומבשלים ומערבבים, לשבור את הבשר כפי שהוא מבשל, עד השחמה.