תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל בולונז בישול איטי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 193 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. . אם יש לכם רסק עגבניות, שמן זית, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב בולונז איטי, בישול איטי שני בולונז בשר, ו בולונז פטריות בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הגזרים, הבצל והשום עד למכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
2
מניחים את הבשר הטחון למחבת ומבשלים ומערבבים, לשבור את הבשר כפי שהוא מבשל, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
סטייק ניו יורק כפול
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
3
מסננים את עודף שומן מן המחבת, ויוצקים 1 כוס חלב. להביא לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד החלב נספג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצות מאפה-#5 עגול ו
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
מניחים את תערובת הבשר לתוך סיר איטי, ולהגדיר את התנור גבוה. מערבבים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מלח, פלפל, בזיליקום, אורגנו, פתיתי פלפל אדום, ומבשלים 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פינוליס (צנוברים), קלויים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
מערבבים בחלב 1/2 כוס וגבינת פרמזן, מערבבים היטב ומבשלים במשך 2 שעות נוספות.