בומב שוקולד-דובדבן עם רוטב דובדבנים
בומב שוקולד-דובדבן עם רוטב דובדבנים נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 183 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו דובדבנים, קוקטייל מיץ חמוציות, קירש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו בומבה דובדבן שוקולד, בומבה דובדבן שוקולד, ו דובדבן מתוק-בומבה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קו 1 1/2-ליטר קערה עם פלסטיק לעטוף, המאפשר פלסטיק לעטוף כדי להאריך מעל קצה של קערה.
מניחים קערה במקפיא 10 דקות. עיתונות דובדבן-וניל יוגורט לתוך תחתון ומעלה הצדדים של קערה; מקום במקפיא 30 דקות או עד משרד. כפית יוגורט שוקולד למרכז הקערה, לחיצה חזקה. מכסים בניילון; להקפיא לפחות 4 שעות.
שלב סוכר ועמילן תירס בסיר קטן; מערבבים מיץ. מביאים לרתיחה; מבשלים 2 דקות או עד שהרוטב סמיך ומבעבע, תוך ערבוב עם מטרפה. מערבבים דובדבנים.
לחשוף ולהפוך להפציץ על מגש, ולהסיר פלסטיק לעטוף.
מוסיפים את קירש לתערובת הדובדבנים (לא מערבבים) ומבשלים על אש נמוכה עד שהם חמים. להצית עם התאמה ארוכה. שופכים בזהירות על הפצצה; אפשר להבות למות.