בונדט חלבון אוכמניות של ביל יוסס עם זיגוג כתום
אם יש לך תמצית vanillan, סוכר, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת היער השחור של ביל יוסיס, עוגת חלב אוכמניות עם זיגוג כתום מתוק, ו אפרסקים קלויים בתנור של ביל יוסיס עם סם חיים ירוק.
הוראות
מחממים התנור ל 177°. גריז מחבת אנטי-דבק 2 ליטר עם קצת חמאה, ולאחר מכן לרסס קלות עם ספריי בישול nonstick. אתה לא רוצה שהעוגה הזאת תידבק! מחבתות עוגה אנטי דבק חדש למנוע את החלק התחתון של העוגה מלהידבק למחבת.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם עד incorporated. מקציפים את הוניל. להפחית את המהירות נמוכה ומערבבים במחצית תערובת הקמח.
מערבבים בחמאה, ולאחר מכן את תערובת הקמח הנותרת. באמצעות כף עץ, לקפל בעדינות את האוכמניות.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת Bundt מוכן.
אופים את העוגה עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 שעה.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז הפוך על מגש ההגשה.
בעוד העוגה מתקררת, לשלב את מיץ תפוזים וסוכר בסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה עד הסוכר הוא מומס.
באמצעות שיפוד או סכין דק ארוך, זין חורים עמוקים על פני השטח של העוגה.
יוצקים חצי זיגוג על העוגה, נותן לו לחלחל לתוך החורים.
תן לעוגה להתקרר עוד 20 דקות.
יוצקים את הזיגוג הנותר על העוגה ולתת להגדיר במשך 10 דקות. תחתוך ותגיש.