קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בונדט חלבון אוכמניות של ביל יוסס עם זיגוג כתום

בונדט חלבון אוכמניות של ביל יוסס עם זיגוג כתום
אם יש לך תמצית vanillan, סוכר, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת היער השחור של ביל יוסיס, עוגת חלב אוכמניות עם זיגוג כתום מתוק, ו אפרסקים קלויים בתנור של ביל יוסיס עם סם חיים ירוק.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. גריז מחבת אנטי-דבק 2 ליטר עם קצת חמאה, ולאחר מכן לרסס קלות עם ספריי בישול nonstick. אתה לא רוצה שהעוגה הזאת תידבק! מחבתות עוגה אנטי דבק חדש למנוע את החלק התחתון של העוגה מלהידבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם עד incorporated. מקציפים את הוניל. להפחית את המהירות נמוכה ומערבבים במחצית תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים בחמאה, ולאחר מכן את תערובת הקמח הנותרת. באמצעות כף עץ, לקפל בעדינות את האוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת Bundt מוכן.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
6
אופים את העוגה עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז הפוך על מגש ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בעוד העוגה מתקררת, לשלב את מיץ תפוזים וסוכר בסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
באמצעות שיפוד או סכין דק ארוך, זין חורים עמוקים על פני השטח של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
יוצקים חצי זיגוג על העוגה, נותן לו לחלחל לתוך החורים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
תן לעוגה להתקרר עוד 20 דקות.
12
יוצקים את הזיגוג הנותר על העוגה ולתת להגדיר במשך 10 דקות. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן