קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בוסטון עוגות קרם

בוסטון עוגות קרם
מתכון עוגת קרם בוסטון יכול להתבצע בסביבות 40 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 431 קלוריות. למתכון הזה מ טעם הבית יש 285 מעריצים. אם יש לך תמצית ונילן, מים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 35%. נסו וופלים של עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד ביתי, בוסטון עוגות קרם, ו בוסטון עוגות קרם עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הכן בלילת תערובת עוגה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
2
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 28-33 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים את העוגה מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
4
בקערה קטנה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינגתערובת פודינג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. מכסים ומקררים.
6
במיקרוגל, ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד חלקה. מערבבים פנימה סוכר קונדיטורים, וניל ומספיק מים כדי להשיג זיגוג סמיך; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
7
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים בפודינג. למעלה עם שכבת העוגה השנייה. כפית זיגוג שוקולד מעל, ומאפשר לו לטפטף למטה הצדדים של העוגה. מקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
מורחיםמורחים

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

עוגת קרם בוסטון עובדת ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג