בוסטון קרם פאי II
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את Boston Cream Pie II. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 369 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-20 גרם שומן כל אחת. תמורת 54 סנט למנה, מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר, ביצה, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 יאמרו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 35%. וופלים של בוסטון קרם פאי עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד ביתי, פאי שמנת בוסטון ופאי שמנת בוסטון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית עוגה אחת עגולה בגודל 9 אינץ'.
מקציפים את הקמח, 1 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח, 3/4 כוס חלב, קיצור, ביצה אחת, וכפית וניל במהירות נמוכה, מגרדים את הקערה כל הזמן במשך 30 שניות. מקציפים במהירות גבוהה, מגרדים קערה מדי פעם במשך 3 דקות.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 30 עד 35 דקות או עד שקיף עץ שהוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
מוציאים מהתבנית ומצננים על רשת.
להכנת מילוי השמנת: בסיר של 2 ליטר, מערבבים 1/3 כוס מהסוכר, עמילן התירס והמלח. מערבבים פנימה את החלב בהדרגה ומבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהתערובת מסמיכה ורותחת. מרתיחים ומערבבים דקה אחת. מערבבים לפחות 1/2 מהתערובת באיטיות לתוך החלמונים. מחזירים את תערובת החלמונים לסיר ומרתיחים ומערבבים במשך דקה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את 2 כפיות הווניל.
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מחממים את השוקולד והחמאה או המרגרינה על אש נמוכה עד להמסה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים, והוניל. מערבבים פנימה את המים, כפית אחת בכל פעם, עד שהזיגוג מגיע למרקם הרצוי.
להרכבת העוגה: מחלקים את העוגה שהתקררה לשניים כדי ליצור 2 שכבות דקות. ממלאים את השכבות במילוי. לאחר מכן מורחים את זיגוג השוקולד מעל. מקררים כל שאריות עוגה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Boston Cream Pie עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.