אם יש לך פרחי ברוקולי, מים, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: "בועטים במטגנים עוף מוקפצים", עוף וברוקולי מוקפץ, ו עוף מהיר וברוקולי מוקפץ.
הוראות
1
מערבבים מים, מלח, 2 כפות חמאה, ופלפלי צ ' ילי אדומים בסיר מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Arbol צ ' ילה
חמאה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מערבבים באורז, מכסים, וחום נמוך עד בינוני. מבשלים עד האורז הוא רך, 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אורז
3
מחממים שמן שומשום במחבת או ווק על חום בינוני. מבשלים ומערבבים שום עד ריחני, על 1 דקה; יוצקים חצי רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום
רוטב סויה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
4
מבשלים ומערבבים עוף, בזיליקום, פלפל לבן, חרדל יבש וכורכום עם שום עד העוף הוא השחמה, כבר לא ורוד במרכז, ומיצים לרוץ ברור, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
אבקת חרדל
כורכום
עוף שלם
שום
באזיל!
5
מערבבים נותר רוטב סויה לתערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
עוף שלם
6
מבשלים ומערבבים 1 כף חמאה עם ברוקולי, פלפל ירוק, פלפל אדום, ובצל במחבת נפרדת עד למכרז, כ -10 דקות. מערבבים מיץ לימון לירקות.