בורבון וחזיר עם זיגוג כתום
צריך משקאות טבעוניים? בורבון וחזיר עם זיגוג כתום יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 34 מנות. עם 114 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סיידר תפוחים, 3% פחות נתרן, ויסקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, חזיר מזוגג בורבון, ו חזיר מזוגג בורבון.
הוראות
מניחים בשר חזיר בסיר גדול; מוסיפים סיידר ומספיק מים כדי לכסות בשר חזיר. להביא לרתיחה; מבשלים 30 דקות. להשליך תערובת סיידר; חזיר מגניב במשך 20 דקות. מכסה וצנן חזיר 8 שעות. לקצץ את הקליפה ואת רוב השומן, משאיר שכבה 1/4 אינץ ' של שומן. ציון מחוץ חזיר בדפוס יהלום.
מערבבים מיץ, בורבון, דורה, פלפל, ועלה דפנה בסיר; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד מופחת 1 1/2 כוסות (כ 35 דקות).
מניחים חזיר על מתלה מצופה בתרסיס בישול.
יוצקים 1 כוס מים למחבת צלייה רדודה; מתלה מקום במחבת.
מברשת בשר חזיר עם תערובת מיץ.
אופים ב 350 במשך 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 (אל תסיר בשר חזיר מהתנור); אופים ירך חזיר 1/2 שעות נוספות או עד שמדחום רושם 140, צחצוח בתערובת מיץ כל 30 דקות.
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.