קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות34
ציון בריאות3
מגזין

בורבון וחזיר עם זיגוג כתום

בורבון וחזיר עם זיגוג כתום
צריך משקאות טבעוניים? בורבון וחזיר עם זיגוג כתום יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 34 מנות. עם 114 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סיידר תפוחים, 3% פחות נתרן, ויסקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, חזיר מזוגג בורבון, ו חזיר מזוגג בורבון.

הוראות

1
מניחים בשר חזיר בסיר גדול; מוסיפים סיידר ומספיק מים כדי לכסות בשר חזיר. להביא לרתיחה; מבשלים 30 דקות. להשליך תערובת סיידר; חזיר מגניב במשך 20 דקות. מכסה וצנן חזיר 8 שעות. לקצץ את הקליפה ואת רוב השומן, משאיר שכבה 1/4 אינץ ' של שומן. ציון מחוץ חזיר בדפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מערבבים מיץ, בורבון, דורה, פלפל, ועלה דפנה בסיר; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד מופחת 1 1/2 כוסות (כ 35 דקות).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
סורגוםסורגום
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום; מערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים חזיר על מתלה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
יוצקים 1 כוס מים למחבת צלייה רדודה; מתלה מקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
מברשת בשר חזיר עם תערובת מיץ.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
8
אופים ב 350 במשך 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 (אל תסיר בשר חזיר מהתנור); אופים ירך חזיר 1/2 שעות נוספות או עד שמדחום רושם 140, צחצוח בתערובת מיץ כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.