קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

בורבון מנגו חזיר משך

בורבון מנגו חזיר משך
חזיר משויך בורבון-מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 324 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ בלסמי, מים, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב mangos אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו ויסקי מנגו משך קיץ כריכי סקווש, ויסקי מנגו משך קיץ כריכי סקווש, ו בורבון מייפל משך חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף את המנגו ולהסיר את הבורות.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
2
מניחים את הבורות לתוך סיר איטי, ואז בערך לקצוץ את המנגו ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מניחים את כתף החזיר לתוך הבישול האיטי, ומתבלים עם הפלפל השחור, מלח כשר, ו 1 כפית אבקת צ ' יפוטלה; יוצקים את חומץ בלסמי ומים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
כתף חזירכתף חזיר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מכסים, ומבשלים על נמוך 5 עד 8 שעות עד הבשר הוא רך מאוד. לאחר ביצוע, לנקז את החזיר, להשליך את בורות נוזל הבישול מנגו, לגרוס עם שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
בעוד החזיר הוא בישול, רסק את המנגו קצוץ בבלנדר עד חלקה, ואז לשפוך לתוך סיר יחד עם הדבש, 1 כפית אבקת צ ' יפוטלה, וויסקי. להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד המנגו צמצם והחשיך מעט, על 10 דקות. מערבבים ברוטב ברביקיו, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
וויסקי.וויסקי.
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
החזירו את החזיר הגרוס לבישול האיטי, וערבבו ברוטב המנגו ברביקיו. מכסים, ומבשלים על 1 עד 2 שעות עד חזיר סופג את רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
חזיר משךחזיר משך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ