בורבון מנגו חזיר משך
חזיר משויך בורבון-מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 324 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ בלסמי, מים, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב mangos אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו ויסקי מנגו משך קיץ כריכי סקווש, ויסקי מנגו משך קיץ כריכי סקווש, ו בורבון מייפל משך חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את המנגו ולהסיר את הבורות.
מניחים את הבורות לתוך סיר איטי, ואז בערך לקצוץ את המנגו ולהניח בצד.
מניחים את כתף החזיר לתוך הבישול האיטי, ומתבלים עם הפלפל השחור, מלח כשר, ו 1 כפית אבקת צ ' יפוטלה; יוצקים את חומץ בלסמי ומים.
מכסים, ומבשלים על נמוך 5 עד 8 שעות עד הבשר הוא רך מאוד. לאחר ביצוע, לנקז את החזיר, להשליך את בורות נוזל הבישול מנגו, לגרוס עם שני מזלגות.
בעוד החזיר הוא בישול, רסק את המנגו קצוץ בבלנדר עד חלקה, ואז לשפוך לתוך סיר יחד עם הדבש, 1 כפית אבקת צ ' יפוטלה, וויסקי. להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד המנגו צמצם והחשיך מעט, על 10 דקות. מערבבים ברוטב ברביקיו, ולהסיר מהחום.
החזירו את החזיר הגרוס לבישול האיטי, וערבבו ברוטב המנגו ברביקיו. מכסים, ומבשלים על 1 עד 2 שעות עד חזיר סופג את רוטב ברביקיו.