בורבון פירה בטטה
בורבון פירה בטטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 314 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא ויסקי בורבון, גארנט בטטות, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: בורבון פירה בטטה, תפוז-בורבון פירה בטטות, ו מייפל בורבון פירה תפוחי אדמה מתוקים.
הוראות
מניחים את נתחי הבטטה בסיר גדול (5 ליטר), מכסים במים.
מוסיפים כף מלח למים. מביאים לרתיחה. מבשלים עד מכרז, על 15 עד 20 דקות.2
מסננים את תפוחי האדמה המתוקים המבושלים ומחזירים אותם לסיר על הכיריים. מנמיכים את החום לנמוך.
מוסיפים את הוויסקי והחמאה לסיר ומערבבים.
מוסיפים את הסוכר החום תמצית וניל ומערבבים. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מוסיפים עוד מלח, בורבון, חמאה וסוכר חום לפי הטעם.