בורבון-פקאן אלפרדו
בורבון-פקאן אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1427 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 89 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, חמאה, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. נסו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה, ו עוגת בורבון פקאן עם קרום פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז ולשמור חם.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים שום, ומטוגנים עד למכרז.
מוסיפים 1/2 כוס ויסקי, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 עד 5 דקות. מוסיפים קצפת וגבינה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד גבינה נמסה. מערבבים בהדרגה הנותרים 1/4 כוס בורבון; מערבבים פקאנים ופטרוזיליה.