תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בורגונדי בשר בקר על אטריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, מלח, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בורגונדי בקר עם אטריות ביצים, בורגונדי בקר עם אטריות, ו עוף צרפתי לבן בורגונדי ואטריות ביצים.
הוראות
1
בתנור הולנדי או מחבת nonstick, בקר חום ובצל בחמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הפטריות, יין או מרק, 1/4 כוס מים, 2 כפות פטרוזיליה, עלה דפנה, ציפורן, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 1 שעה או עד בשר רך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מערבבים את הקמח ואת המים שנותרו עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת בשר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. להשליך עלה דפנה וציפורן. מערבבים ברוטב בראונינג אם תרצה.