קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

בורגר

בורגר
המבורגר המתכון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 25 דקות. מתכון זה משמש 6. מנה עיקרית זו כוללת 895 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, צ'אק בשר בקר טחון, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. נסו מועדון בורגר: עטורת הפרסים לוגן קאונטי בורגר פטי להמיס, מתכון להמבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט וגרקין), ו שבוע ההמבורגר בניו יורק: המבורגר בייגלה עם גבינת בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו גריל פחמים והניחו את המתלה 4 אינץ ' מעל חום בינוני-גבוה, או חממו גריל גז לחום בינוני-גבוה. משמנים קלות את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
יוצרים את הבקר ל -6 קציצות, בקוטר של כ -3 1/2 אינץ', ומפזרים משני הצדדים את המלח והפלפל. צולים את ההמבורגרים, חרוך היטב משני הצדדים, עד שכמעט אך לא נעשה בדיוק כרצונכם, 3 עד 4 דקות לכל צד לבינוני-נדיר. (גז גריל עשוי לדרוש 1 כדי 2 דקות יותר כולל בישול.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
העבירו את ההמבורגרים למתלה למנוחה של 5 דקות. מעל כל המבורגר כ 1/2 כף מהחמאה ומפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה. בינתיים צולים את המאפינס האנגלים על הגריל למשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
לחמם את המבורגרים על הגריל במשך כ 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מגישים אותם על המאפינס האנגלים הקלויים, ומעליהם פרוסות העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב