בורגר טונה וייטנאמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגר טונה וייטנאמי. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך סטייק טונה, רוטב דגים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. נסו המבורגר עוף "Banh Mi" וייטנאמי, המבורגר טונה, ו המבורגר טונה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב חומץ, 1 כפית שמן 1/4 כפית סוכר.
Addcabbage, גזר וסלט ברוקולי; לזרוק ולהגדיר aside.In קערה שנייה, לשלב כוסברה, מנטה, רוטב דגים, סויה הנותרים 1/2 כף סוכר.
להוסיף טונה וscallions; לערבב עד בשילוב. טופס תערובת טונה לתוך ארבע3 / 4 אינץ ' עבה קציצות.
מניחים panko על צלחת; מעיל eachpatty עם פירורים. ב nonstickskillet גדול, חום נשאר1 כף שמן על חום בינוני.לבשל המבורגרים, להפוך פעם אחת, עד שחום היטב, על4 דקות לכל צד.
מקום 1 המבורגר onbottom של כל לחמניה;למעלה עם 1/4 של סלט כרוב וחצי לחמניה אחרים.