קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

בורי אדום עם צימוקים וצנוברים: טריגליל קוי פינולי אי לובה פאסה

בורי אדום עם צימוקים וצנוברים: טריגליל קוי פינולי אי לובה פאסה
בורי אדום עם צימוקים וצנוברים: טריגליל קוי פינולי איובה פאסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, חומץ יין, צימוקים סולטנה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסולטנה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת סולטנה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 84%, המנה הזו נהדרת. מתכונים דומים: תרד עם צנוברים וצימוקים, תרד עם צימוקים וצנוברים, ו תרד עם צנוברים וצימוקים.

הוראות

1
משרים את הצימוקים בכמה כפות מים פושרים למשך כ -5 דקות ואז סוחטים אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
שוטפים את הבורי, ואז מניחים אותם בתבנית טפלון גדולה מספיק כדי להחזיק את כולם, או עובדים בקבוצות, במידת הצורך. מפזרים את הדג עם החומץ והשמן, מפזרים את הצימוקים והצנוברים. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים על אש גבוהה, מנערים את התבנית, למשך 5 דקות, ואז הופכים את הדג ומבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים את הדג על צלחת הגשה וממשיכים לבשל את מיצי המחבת עד שהם צמצמו בחצי.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים על הדג ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב דגים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת טינגה פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
שמורת טינגה פינו נואר
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.