בוריטו ארוחת בוקר בקר
בוריטו ארוחת בוקר בקר יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה הקרקע, טורטיות קמח, בשר טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . וזה טוב. מתכונים דומים: בוריטו ארוחת בוקר של מקדונלדס-בוריטו ארוחת בוקר מפורסם אתה יכול לעשות את זה בבית, בוריטו לארוחת בוקר, ו ערכת בוריטו לארוחת בוקר.
הוראות
מערבבים סיד-כוסברה מרכיבים בקערה קטנה, אם תרצה. תניח בצד.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים בשר בקר טחון עם פלפל, בצל, אבקת צ ' ילי וכמון; מבשלים 8 עד 10 דקות, פורצים להתפוררות קטנה ומערבבים מדי פעם.
הסר תערובת בשר ממחבת; להתחמם.
מערבבים ביצים, מים וכף אחת כוסברה בקערה בינונית. לרסס אותו מחבת עם ספריי בישול.
יוצקים למחבת; מבשלים על אש בינונית 2 עד 3 דקות או עד מקושקשת, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח, אם תרצה. מערבבים בתערובת בשר וגבינה; מבשלים 1 דקה או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
תערובת בשר כפית שווה בשורה על פני מרכז כל טורטייה, משאיר גבול 1 אינץ ' בצד ימין ושמאל. מקפלים ימינה ושמאלה הצדדים של טורטיה מעל מילוי. מקפלים קצה תחתון מעל מילוי להתגלגל; לחתוך באלכסון במחצית.
מגישים עם קרם סיד כוסברה וסלסה, לפי הצורך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.