בוריטו עוף ברוטב סלסה
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך רוטב עגבניות, כמון טחון, תערובת תיבול טאקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. . מתכונים דומים: בוריטו עוף ברוטב סלסה, מילוי בוריטו, ו בוריטו עוף ברוטב סלסה מתוק עם ירקות צלויים.
הוראות
מניחים חזה עוף ורוטב עגבניות בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את הסלסה, תיבול, כמון, שום ואבקת צ ' ילי.
עם מזלג, להתחיל למשוך את בשר עוף לגזרים למיתרים דקים. שמור בישול משך בשר עוף ורוטב, מכוסה, לעוד 5 עד 10 דקות.
מוסיפים רוטב חריף לטעם ומערבבים יחד (הערה: ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים אם התערובת מבושלת גבוהה מדי ונעשית עבה מדי.)