בוריטו עוף שעועית ורדה
בוריטו עוף שעועית ורדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 379 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סלסה טומטילו, פלפל, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בוריטו חביתת טורטילן עם עוף משך וסלסה ורדה, בוריטו עוף ושעועית שחורה, ו בוריטו בטטה חנוק בסלסה אבוקדו ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים את השום והכמון ומבשלים עוד 30 שניות.
מוסיפים את השעועית, מרק ו 1/2 כפית מלח ומבשלים עד התחמם, על 2 דקות.
להעביר את תערובת השעועית לקערה קטנה של מעבד מזון ולעבד עד חלקה.
שים את החסה, כוסברה, את שאר 2 כפיות שמן, מיץ ליים, קמצוץ מלח וכמה פניות פלפל בקערה בינונית ולזרוק למעיל.
לעטוף את טורטיות במגבת נייר וחום במיקרוגל במשך 30 שניות.
כדי לבנות את הבוריטו, להפיץ 1/3 כוס מחית השעועית במרכז טורטייה חמה.
מפזרים על 2 כפיות של חלפיניו. למעלה עם 1/2 כוס של עוף מגורר, ואז 1/2 כוס של תערובת חסה ו 2 פרוסות של אבוקדו. לעטוף לבוריטו. חזור עם הטורטיות הנותרות.
מגישים עם סלסה ויוגורט לצד.
מקור מצוין של: סיבים, ניאצין, חלבון, תיאמין, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין K
מקור טוב של: חומצה פולית, ברזל, מגנזיום, זרחן, אשלגן, ריבופלבין, סלניום, ויטמין B6, אבץ