בוריטוס בקר צ'ילי ירוק
זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 8 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו תערובת תיבול, עגבניות, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 86%, וזה נהדר. מתכונים דומים: בוריטוס צ'ילי ירוק בקר ושעועית, בוריטוס בקר צ'ילי ירוק מבושל לאט, ו בוריטוס צ'ילי ירוק.
הוראות
חתוך שומן מצלי; חותכים בשר לגושים גדולים.
מניחים ב-5 קילו. סיר איטי. למעלה עם תערובת הצ 'ילי, הבצל, הג' לפנוס, השום, אבקת הצ ' ילי, הכמון והתיבול אם רוצים.
יוצקים מרק מעל הכל. מכסים ומבשלים על נמוך 8-9 שעות או עד שהבשר רך.
הסר בשר; מגניב מעט. לגרוס עם שני מזלגות. נוזל בישול מגניב מעט; שומן רזה. בבלנדר מכסים ומעבדים נוזל בישול במנות קטנות עד לקבלת תערובת חלקה.
מחזירים נוזלים ובשר לבישול איטי; מחממים.
מניחים 1/3 כוס תערובת בקר על כל טורטיה. למעלה עם עגבניות, חסה וגבינה אם רוצים. מקפלים פנימה קצוות ודפנות.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. טורס סנגרה דה טורו קאווה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![טורס סנגרה דה טורו קאווה]()
טורס סנגרה דה טורו קאווה
צהוב בהיר עם פרלג עדין ומתמשך. אינטנסיבי. ניחוחות פירות פרחוניים ורעננים בהרמוניה מושלמת עם הדרים ותווי אניס. בועות שמנת, עסיסיות ורעננות.