בוריטוס עוף ברביקיו
עם כפית ציון 53%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, בוריטוס עוף, ו בוריטוס עוף.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את העוף, הפלפלים הירוקים והבצל ב -2 כפות שמן על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שמיצי העוף מתבהרים. מערבבים פנימה רוטב ברביקיו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים במשך 1-2 דקות או עד לחימום.
מפזרים גבינה במרכז כל טורטיה; מעליו תערובת עוף. מקפלים צדדים וקצוות מעל מילוי ומגלגלים.
במחבת גדולה, בוריטוס חום בשמן שנותר מכל הצדדים על אש בינונית.
מגישים עם טריזי ליים, שמנת חמוצה, חסה ועגבניות אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירה מצוינת לבוריטו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את קינג אסטייט דומיין פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
![קינג אסטייט דומיין פינו נואר]()
קינג אסטייט דומיין פינו נואר