עם כפית ציון 53%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, בוריטוס עוף, ו בוריטוס עוף.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את העוף, הפלפלים הירוקים והבצל ב -2 כפות שמן על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שמיצי העוף מתבהרים. מערבבים פנימה רוטב ברביקיו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים במשך 1-2 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים גבינה במרכז כל טורטיה; מעליו תערובת עוף. מקפלים צדדים וקצוות מעל מילוי ומגלגלים.
פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירה מצוינת לבוריטו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את קינג אסטייט דומיין פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.