קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות52
מגזין

בורשט אוקראיני עם כופתאות קימל

בורשט אוקראיני עם כופתאות קימל
המתכון בורשט אוקראיני עם כופתאות קימל יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 3 שעות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 364 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי קימל, שמן זית, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו בורשט אוקראיניname, בורשט אוקראיניname, ו כיצד להפוך בורשט אוקראיני (מתכונים דומים).

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות3סלק, קלופיםסלק, קלופים11 קילו קישואים,פלפל שחורפלפל שחור10כפית בורשט לתוך קערות, לוודא שכל מנה מקבלת לפחות 1 כופתהכפית בורשט לתוך קערות, לוודא שכל מנה מקבלת לפחות 1 כופתה11 קילו קישואים,זרעי קימלזרעי קימל2גזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות1WES E אומנויות השפה האנגליתהערה: מקשטים כל אחד מהמרק עם מעט שמנת חמוצה וקמצוץ שמיר. Kvass, משקה מותסס, זמין בדרך כלל בשווקים במרכז ומזרח אירופההערה: מקשטים כל אחד מהמרק עם מעט שמנת חמוצה וקמצוץ שמיר. Kvass, משקה מותסס, זמין בדרך כלל בשווקים במרכז ומזרח אירופה1ביצה, הוכהביצה, הוכה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח7מערבבים את מיץ העגבניות, kvass וכרוב ומביאים את התערובת לרתיחה עדינה. באמצעות פומפיה תיבת או מעבד מזון, לגרוס את הסלק לרצועות בסדר ולהוסיף לסיר. הוסף את החומץמערבבים את מיץ העגבניות, kvass וכרוב ומביאים את התערובת לרתיחה עדינה. באמצעות פומפיה תיבת או מעבד מזון, לגרוס את הסלק לרצועות בסדר ולהוסיף לסיר. הוסף את החומץ4ציפורןשום, טחוןשום, טחון159כל מנה: קלוריות; 9 גרם חלבון; 16 גרם פחמימות; 2 גרם סיבים; 6 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 39 מ כל מנה: קלוריות; 9 גרם חלבון; 16 גרם פחמימות; 2 גרם סיבים; 6 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 39 מ "ג כולסטרול; 5 גרם סוכר; 460 מ" ג נתרן61 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר6. הסר את הצלעות מהסיר וזרוק את העצמות. פרוס או למשוך את הבשר לתוך גושים גסים, בינוניים. החזירו את הבשר לסיר6. הסר את הצלעות מהסיר וזרוק את העצמות. פרוס או למשוך את הבשר לתוך גושים גסים, בינוניים. החזירו את הבשר לסיר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1גדולבצל, קצוץ בערךבצל, קצוץ בערך12ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפלפלפל4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב אדום מגוררכרוב אדום מגורר2(חוֹרֶף)חומץ יין אדום, או לפי הטעםחומץ יין אדום, או לפי הטעם1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח1צלע1. מתבלים את הצלעות הקצרות עם כפית מלח1. מתבלים את הצלעות הקצרות עם כפית מלח796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)2לפת, חתוך לקוביות ½ לפת, חתוך לקוביות ½2בצל צהוב בינוני, קצוץמים, יותר במידת הצורךמים, יותר במידת הצורך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקkvasskvass3זמן כולל: שעותזמן כולל: שעות12ריבס, קצוץ טרי או קפואבורשט אוקראיני עם כופתאות קימלבורשט אוקראיני עם כופתאות קימל