בורשט אוקראיני עם כופתאות קימל
המתכון בורשט אוקראיני עם כופתאות קימל יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 3 שעות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 364 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי קימל, שמן זית, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו בורשט אוקראיניname, בורשט אוקראיניname, ו כיצד להפוך בורשט אוקראיני (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
2 (יכול להיות או להרחיק) אפרסקים טריים או קפואים פרוסים 2 3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת 907 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) צלעות בקר קצרות 3 סלק, קלופים 1 1 קילו קישואים, פלפל שחור 10 כפית בורשט לתוך קערות, לוודא שכל מנה מקבלת לפחות 1 כופתה 1 1 קילו קישואים, זרעי קימל 2 גזר, חתוך לקוביות 1 WES E אומנויות השפה האנגלית הערה: מקשטים כל אחד מהמרק עם מעט שמנת חמוצה וקמצוץ שמיר. Kvass, משקה מותסס, זמין בדרך כלל בשווקים במרכז ומזרח אירופה 1 ביצה, הוכה 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח 7 מערבבים את מיץ העגבניות, kvass וכרוב ומביאים את התערובת לרתיחה עדינה. באמצעות פומפיה תיבת או מעבד מזון, לגרוס את הסלק לרצועות בסדר ולהוסיף לסיר. הוסף את החומץ 4 ציפורן שום, טחון 159 כל מנה: קלוריות; 9 גרם חלבון; 16 גרם פחמימות; 2 גרם סיבים; 6 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 39 מ "ג כולסטרול; 5 גרם סוכר; 460 מ" ג נתרן 6 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר 6. הסר את הצלעות מהסיר וזרוק את העצמות. פרוס או למשוך את הבשר לתוך גושים גסים, בינוניים. החזירו את הבשר לסיר 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) 1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות) 1 גדול בצל, קצוץ בערך 12 ריבס, קצוץ טרי או קפוא פלפל 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק כרוב אדום מגורר 2 (חוֹרֶף) חומץ יין אדום, או לפי הטעם 1 (יכול להיות או להרחיק) (צינור גדול) 12 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח 1 צלע 1. מתבלים את הצלעות הקצרות עם כפית מלח 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק (מומלץ: סקרמנטו) 2 לפת, חתוך לקוביות ½ 2 בצל צהוב בינוני, קצוץ מים, יותר במידת הצורך 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק kvass 3 זמן כולל: שעות 12 ריבס, קצוץ טרי או קפוא בורשט אוקראיני עם כופתאות קימל