בורשט עם בשר
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בורשט עם בשר יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. אם יש לך בייקון, גזר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -40 דקות. נסו בורשט עם בשר, בורשט עם בשר, ו סתיו כרוב ובורשט בשר מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס סלק, חומץ, וסוכר בקערה קטנה; לקרר, מכוסה, לילה. מקררים את שאר הסלק.
מניחים בשר בקר, מים, בייקון, מלח, פלפל, גבעולי פטרוזיליה, מרז ' ורם, וזרעי שמיר (או עלי בזיליקום) בתנור ההולנדי.
חום לרתיחה. להפחית חום, מבשלים, מכוסה חלקית, מעל חום בינוני עד בשר מכרז (כ 2 שעות).
להוסיף 3 כוסות סלק, כרוב, כרישה, בצל, גזר, נקניק; מבשלים, מכוסה, על אש נמוכה 30 דקות.
כדי לשרת, להסיר בשר בקר, בייקון, נקניק; לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. החזרת בשרים ותערובת סלק שמורה לתנור ההולנדי.
מפזרים עם שמיר חתוך. תעביר שמנת חמוצה.