בטח.ג'לי בצל ג' לי
בטח.Jellâ ® ג'לי בצל Herbed עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מנה אחת מכילה 890 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 5 . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם מים, חומץ מזוקק היינץ, פקטין פירות בטוח ג'לי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי מקפיא תפוחים ® JELLÂ, בטח.Jellâ ® פלפל מתוק להתענג, ו ג'לי בצל מתוק.
הוראות
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
צנצנות ניקוז הרבה לפני מילוי.
מניחים בסיר; מוסיפים מים. מביאים לרתיחה.
מניחים שלוש שכבות של גזה לחה או שקית ג ' לי בקערה גדולה.
יוצקים בצל מוכן לתוך גזה. לקשור cheesecloth סגור, לתלות ולתת לטפטף לתוך קערה עד טפטוף מפסיק. תלחץ בעדינות. למדוד בדיוק 3 כוסות מיץ לתוך 6-או 8-qt. סיר. (במידת הצורך, להוסיף עד 1/2 כוס מים למדידה מדויקת.) מערבבים בחומץ ותימין.
מערבבים פקטין לתוך מיץ בסיר.
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בסוכר. מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 5 דקות.
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)