בטטה אפויה ותבשיל תפוחי אדמה
בטטה אפויה ותבשיל תפוחי אדמה דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו בטטה, בצל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 39%. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), פעמיים תבשיל תפוחי אדמה אפוי, ו פעמיים תבשיל תפוחי אדמה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בצלחת מוכנה, לעשות שכבה אחת של פרוסות בטטה.
מניחים כמה פרוסות בצל למעלה, נקודה עם חמאה, ומפזרים מלח ופלפל. חוזר, לסירוגין שכבות של תפוחי אדמה לבנים ומתוקים.
בקערה קטנה,או כוס מדידה, לשלב קמח ומרק.
מפזרים גבינה, פירורי לחם ופטרוזיליה על תפוחי האדמה. נקודה עם שאר החמאה. כיסוי.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, או עד תפוחי אדמה ובצל רכים.