קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

בטטה אפויה ותבשיל תפוחי אדמה

בטטה אפויה ותבשיל תפוחי אדמה
בטטה אפויה ותבשיל תפוחי אדמה דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו בטטה, בצל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 39%. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), פעמיים תבשיל תפוחי אדמה אפוי, ו פעמיים תבשיל תפוחי אדמה אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
2
בצלחת מוכנה, לעשות שכבה אחת של פרוסות בטטה.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים כמה פרוסות בצל למעלה, נקודה עם חמאה, ומפזרים מלח ופלפל. חוזר, לסירוגין שכבות של תפוחי אדמה לבנים ומתוקים.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה קטנה,או כוס מדידה, לשלב קמח ומרק.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים מעל תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים גבינה, פירורי לחם ופטרוזיליה על תפוחי האדמה. נקודה עם שאר החמאה. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, או עד תפוחי אדמה ובצל רכים.
מרכיבים שתצטרך