בטטה ובטרנוט גראטן עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לך קמח, שיני שום, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש בטטה מוקרם עם גבינת מנצ'גו, דלעת סקווש & תפוחי אדמה מוקרמים, ו דלעת סקווש & תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות & שאלוט.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים חמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיף pancetta; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4
להוסיף שאלוט ושום; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן. שקול או כף קל 1 אונקיות (כ 1/4 כוס) קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
5
הוסף למחבת; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים ב קורנית. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף; לבשל על חום בינוני עד עבה מעט (כ 3 דקות), ערבוב כל הזמן. מערבבים פרמזן-רג ' יאנו; לבשל 3 דקות או עד גבינה נמסה. מערבבים במלח ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום.
7
מבשלים תפוח אדמה אפייה במים רותחים 4 דקות או עד כמעט מכרז; להסיר עם כף מחורצת. מבשלים בטטה במים רותחים 4 דקות או עד כמעט מכרז; להסיר עם כפית מחוררת. מבשלים דלעת סקווש במים רותחים 4 דקות או עד כמעט רך; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
אפיית תפוחי אדמה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מפזרים ירקות באופן שווה עם הנותרים 1 כף קמח. מסדרים תפוחי אדמה ודלעת בשכבות מתחלפות בתבנית אפייה בטוחה 11 x 7 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול; רוטב כפית על תערובת תפוחי אדמה. למעלה עם גרוייר.