בטטה ובייקון עם רוטב חרדל בטבילה
בטטה ובייקון עם רוטב חרדל בטבילה הוא חלב חינם מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 329 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 80 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך בטטות, חרדל דיז'ון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בטטה ובצ'יפס בטטה עם רוטב חרדל חם, סאסי סוכר קינמון בטטה צ'יפס עם רוטב שמנת קוקוס מייפל טבילה, ו בטטות Cajun בטטה עם מטבל קינמון קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור בטטה ובייקון טוט: להרתיח סיר של מים מלוחים.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים חלקית, כ -15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד. בינתיים, מוסיפים את הבייקון למחבת קטנה על אש בינונית ומבשלים עד קריספ, כ -10 דקות.
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת. דק קוצצים את הבייקון כאשר מקורר.
מחממים את השמן ל 300 מעלות f במחבת ישר צדדית. כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לגרוס את תפוחי האדמה באמצעות פומפיה תיבת או גריסה מצורף על מעבד מזון.
מניחים 4 גיליונות נייר מגבות על השיש. לזרוק את תפוחי האדמה על גבי מגבות נייר ולקפל את המגבות על תפוחי האדמה. לסחוט כמה שיותר לחות מתוך תפוחי האדמה ככל האפשר. (זהו הטריק לעשות תפוחי אדמה מושלמים tater; יותר מדי לחות תגרום חתיכות קטנות של תפוחי אדמה בכל רחבי המחבת שלך בעת הטיגון.)
מערבבים את תפוחי האדמה עם בייקון, קמח ומלח 1/2 כפית.
מערבבים היטב לשלב. טופס תערובת תפוחי אדמה לתוך יומני קטן באמצעות כף מדידה 1 כף. עבודה בקבוצות, מטגנים את הטוטס במחבת עד חום זהוב, 2 1/2 עד 3 דקות. התאם את החום, לפי הצורך, כדי לשמור על השמן ב 300 מעלות F.
מעבירים את הטוטס לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לסנן שומן עודף.
מפזרים את הטוטס במלח בעודו חם.
מערבבים את המיונז, דבש וחרדל בקערה קטנה.
מפזרים את הרוטב עם מלח ופלפל.
מגישים את בטטה ובייקון טוגנים חמים עם רוטב חרדל שמנת.