בטטה ולחם קוקוס
לחם בטטה וקוקוס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתאים ל-10 ומחירו 86 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית ונילן, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. 30 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה די טוב. נסו לחם בטטה (מכונת לחם), אפיית לחם: לחם בטטה, ו פאי בטטה קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית צינור בגודל 10 אינץ'.
מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מקציפים חמאה בקערה גדולה בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם, כ -2 דקות. מקציפים בהדרגה סוכר לחמאה מוקרמת עד להטמעה מלאה, כ -3 דקות נוספות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים כל ביצה לחלוטין לפני שמוסיפים את הבא. מקציפים בטטה ותמצית וניל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים תערובת קמח, קוקוס ואגוזי מלך לתערובת חמאה עד לאיחוד בלבד.
יוצקים את הבלילה לתבנית הצינור המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד קיסם מוכנס לתוך הלחם יוצא נקי, על 1 שעה 10 דקות.