בטטה ופקאן פנקייק
בטטה ופקאן פנקייק יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 246 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), פאי פקאן בטטה סופגניות עם דגני פקאן קראנץ קלויים, ו עוגת בטטה מוארת עם קרום פקאן מתוק ומלוח (ללא גלוטן, פחמימות נמוכות!) (מתכונים דומים).
הוראות
כף קלה קמח לכל מטרה לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך קינמון) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מערבבים חלב, בטטה, סוכר, שמן, וניל וחלמון ביצה, ערבוב עד חלקה; מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד בשילוב. מקפלים חלבוני ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס; מקפלים חלבוני ביצה לתוך הבלילה.
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה. מחבת או מחבת עם ספריי בישול. כפית על 1/4 גביע הבלילה לכל פנקייק על מחבת או מחבת. מבשלים 2 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים מבושלים. בזהירות להפוך פנקייק מעל, ומבשלים 2 דקות או עד ישבנים משחימים קלות.