קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

בטטה וקארי תמרינדי עם בזיליקום וליים

בטטה וקארי תמרינדי עם בזיליקום וליים
המתכון בטטה וקארי תמרינדי עם בזיליקום וליים יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בסביבה 1 שעה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 580 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לכם שיני שום, תרכיז תמרינדי, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ליים קארי מאודה בקלה & צ'ילי שום צ' יפס בטטה אפוי, דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, ו קציצות תאילנדיות עם בזיליקום, ליים וקוקוס ברוטב קארי.

הוראות

1
מערבבים את jalapeños, זנגביל, שאלוט, שום, ומלח בבלנדר ומחית עד חלקה. ייתכן שיהיה עליך להוסיף כמה כפות מים כדי לעזור לו להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
עבור הקארי: לקצץ את הקצוות מן lemongrass, ולהסיר את הגבעולים החיצוניים הקשוחים. דק קוצצים את הגבעולים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
3
יוצקים את שמן קנולה לתוך סיר גדול להגדיר על חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את משחת קארי. מערבבים כל הזמן עם כף עץ, ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
יוצקים 1/4 כוס חלב קוקוס ומערבבים היטב. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד שהשומן מתחיל להיפרד מחלב הקוקוס, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
5
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, רוטב דגים, עשב לימון, ממרח תמרינדי, ואת 11/2 כוסות הנותרים של חלב קוקוס. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
רוטב דגיםרוטב דגים
אליקסיר גאליקסיר ג
6
הוסף רק מספיק מים כדי בקושי לכסות את תפוחי האדמה המתוקים. הפעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה איטית עם הסיר חשוף. מבשלים 15 דקות, ולאחר מכן להוסיף את escarole. המשך רותח עד תפוחי האדמה המתוקים הם מכרז, על 10 דקות יותר. קארי העונה לטעום עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אסקרולאסקרול
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מגישים את הקארי בקערות, ומקשטים עם בזיליקום, צ ' ילי אדום פרוס, פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner
להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner
באופן ארומטי, היין הזה מוביל עם קצה הדר מלוח עם גווני אדמה שיש להם רמזים אקזוטיים של תבלינים צפון אפריקאים. משם יש עומק של יסמין פירות טרופיים מונע הדר יפה, מזכיר לסחוט טריז סיד על הפרי של פפאיה חצי לחתוך. אתה לא יכול להסתיר את רכיב האשכוליות הבשלות שאי פעם קיים שאנחנו מכנים לעתים קרובות להשפריץ...סודה אשכולית הידועה לשמצה. זה יין סופר מעניין. יש לו איזון הרמוני של בשלות אבל טון של מרץ ואנרגיה על החיך. בסיס של פירות הדר מלוחים, ג ' ינג ' ר ופלפל לבן מתערבבים עם אשכוליות שמובילות לגימור מתובל ספוג במינרליות. יין זה נוגע בשני צידי הספקטרום של גרונר, בהיר, טרי ותוסס יחד עם מרקם ומלא המראים מה הופך את היינות הלבנים של עמק עדנה לייחודיים.