בטטה, טרגון, וחביתת גבינת עיזים
בטטה, טרגון, חביתת גבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, טרגון, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 39 אוהדים. נסו ארטישוק, גבינת עיזים, חביתת תפוחי אדמה, מרק בטטה עם גבינת עיזים, ו רביולי גבינת בטטה ועז (מתכונים דומים).
הוראות
ב 10 אינץ ' לא מקל מחבת להמיס 1 כף חמאה על חום גבוה בינוני. כאשר חמאה מומסת להוסיף בצל ומבשלים עד בצל רק מתחיל חום, על 4 דקות.
הוסף בטטה, טרגון, ו 1/4 כוס מים לכסות עם מכסה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד בטטה מבושל לחלוטין, על 15 דקות.
מקום בטטה מבושל בקערה ועונה לטעום עם מלח ופלפל. לחסל מחבת.
לנצח 3 ביצים בקערה גדולה ועונה עם מלח.
מחממים חמאה במחבת על חום גבוה בינוני עד מומס.
מוסיפים את הביצים מכות, באמצעות מרית גומי כדי להזיז בעדינות את הקצוות של החביתה. ברגע שהקצוות של החביתה מבושלים אבל המרכז הוא עדיין קצת נוזלי, להוסיף 1/4 של בטטה ו 1/4 של גבינת עיזים במורד מרכז החביתה. מקפלים כל צד של חביתה מעל המרכז בזהירות להרים או לגלגל על צלחת. חזור עם שאר החומרים ומקשטים כל חביתה עם פטרוזיליה קצוצה.