בטטה ללא גלוטן וופלים תירס
בטטה ללא גלוטן וופלים תירס נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, מחית בטטה, תבלין פשטידת דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 83 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו דלעת ספייס בטטה אטריות וואפלים (ללא גלוטן), תירס ללא גלוטן לחם כף בטטה ללא גלוטן, ו צ'יפוטלה אפוי בטטה וקישואים (טבעוני, ללא גלוטן) עם חרדל דבש חריף תוצרת בית (ללא גלוטן עם אופציה טבעונית) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים וופל וופל ושומן קל עם תרסיס בישול שאינו מקל. בקערת ערבוב גדולה, להקציף יחד קורנפלור, קמח דורה, קורנפלור, סוכר חום כהה, תבלין פשטידת דלעת, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. בקערת ערבוב בינונית, להקציף יחד חלב, מחית תפוחי אדמה מתוקה, ביצים, ושמן צמחי עד חלקה.
יוצקים מרכיבים רטובים על מרכיבים יבשים, להקציף עד חלקה. אתה יכול להשתמש כף יד (בלון) להקציף עבור זה או מערבל חשמלי. מצקת הבלילה לתוך מחומם מראש וופל על פי הוראות היצרן. לבשל וופלים עד פריך. החזק וופלים מוגמרים בתנור חם בזמן שאתה מבשל מנות שנותרו.