בטטה-סלט תפוחי אדמה לבן
סלט תפוחי אדמה בטטה-לבן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 54 אוהדים. אם יש לך סלרי, חומץ מזוקק, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -37 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. , שהוא מוצק. נסו סלט תפוחי אדמה מתוק ולבן, עגבניות מתוקות סלט תפוחי אדמה אדום לבן וכחול, ו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בשני סירים נפרדים ומכסים במים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפוך את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, 12 עד 14 דקות עבור תפוחי אדמה מתוקים, ו 10 עד 12 דקות עבור תפוחי אדמה לבנים.
מסננים ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את המיונז, שמנת חמוצה, מיץ לימון, ואבקת קארי בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מערבבים את הבצל הירוק, סלרי וכוסברה עם תפוחי האדמה.
יוצקים את הרוטב על תערובת תפוחי אדמה, וזורקים ירקות מעיל שווה. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.