בטטה תפוח תפוח אדמה
בטטה תפוח תפוח נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת תמצית תפוזים, מיץ לימון, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. נסו תפוח בטטה תפוח אדמה, פאי תפוחים בטטה, ו תפוח אדמה צדפות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים בטטות בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 20-25 דקות או עד שהם רכים.
קולפים תפוחי אדמה וחותכים ל-1/4 אינץ'. פרוסות.
מניחים בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
חותכים תפוחים ל-1/4 אינץ'. טבעות; לחתוך לשניים. מסדרים מעל בטטות.
שלב את הסוכר החום, הפקאנים, הקינמון, תבלין פאי הדלעת ותמצית התפוזים; מפזרים מעל תפוחים. נקודה עם חמאה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שהתפוחים רכים.