בטטות ומרשמלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים ומרשמלו. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 656 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Foodnetwork יש 9 אוהדים. אם יש לך מרשמלו, חמאה, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו בטטות ומרשמלו, בטטות עם מרשמלו, ו בטטות ומרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בסיר גדול להמיס 2 כפות חמאה. מערבבים בסוכר חום ומים. מביאים לרתיחה, ואז נמוך ומבשלים תוך ערבוב עד מופחת מעובה, על 10 דקות.
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לאורכו, ואז שוב עושה רבעים ארוכים.
חותכים אלה לחתיכות 1 אינץ ' בסופו של דבר עם פרוסות בצורת עוגה.
מניחים בסיר גדול נפרד של מים רותחים ומבשלים כ 5 דקות. תפוחי אדמה צריך לתת קצת כאשר דקר עם מזלג.
מסננים את תפוחי האדמה ומסדרים בשכבה אחת בתבנית אפייה 13 על ידי 9 אינץ ' בחמאה.
יוצקים את הסירופ על תפוחי האדמה; לוודא שהוא מכסה את תפוחי האדמה.
מניחים פרוסות לימון על גבי ואופים במשך 35 דקות, סירופ כפית על תפוחי אדמה פעמיים במהלך הזמן הזה. תפוחי אדמה נעשים כאשר הם רכים למזלג.
מוציאים מהתנור, מסירים את פרוסות הלימון ומערבבים בפקאנים. מסדרים את המרשמלו באופן שווה למעלה.
מניחים בחזרה בתנור הופך אותו עד 400 מעלות F ומבשלים עד מרשמלו להתנפח ולהפוך חום, כ 10 דקות יותר.