בטטות ופטרניפס
בטטות ופטרניפס עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה אדיר. נסו גזר לבן ותפוחי אדמה מתוקים, שום ניפץ בטטות ופטרניפס, ו תפוחי אדמה מתוקים קלויים ופרזניפים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בטטות לשניים לאורך.
חותכים כל חצי לאורכו לארבעה חלקים, ואז ל -3 אינץ'. פרוסות.
חותכים גזר לבן לרבעים, ואז ל -3 אינץ'. חתיכות.
מניחים את תפוחי האדמה, הפטרניפס והבצל ב -3 קט. תבנית אפייה בטוחה למיקרוגל. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 1 עד 1-1/2 דקות; מערבבים. מכסים ומבשלים 30 שניות יותר או עד שהירקות רכים פריכים.
הוסף את שאר החומרים; לזרוק למעיל.
העברה לשני 15 אינץ'. איקס 10-אין. איקס 1-אין. מחבתות אפייה מצופות בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 במשך 20-25 דקות או עד שהירקות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.