בטטות לחג ההודיה
הכנת בטטות לחג ההודיה אורכת כ -45 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מספיק ל-6 מנות עם 424 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 90 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא עובד היטב כתוספת זולה. מתכון זה מ-Allrecipes דורש סוכר, מיץ תפוזים, מלח ומרשמלו. הוא מושלם לחג ההודיה . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו "סורטה דה טורטיה" לאחר חג ההודיה , הודו מזוגג מייפל לחג ההודיה , ואיך להכין תרנגולי הודו אוראו לחג ההודיה .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מניחים את הבטטות בתבנית אפייה שטוחה בגודל 25x15 ס"מ ומוזגים מעל מיץ תפוזים.
בקערה קטנה, ערבבו קמח, סוכר, קינמון ומלח; ערבבו יחד וחתכו פנימה את המרגרינה.
מוציאים מהתנור, מפזרים מרשמלו וצולים עד להשחמה.