בטטות מזוגגות
בטטות מזוגגות עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 202 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו בטטות מזוגגות סויה, בטטות מזוגגות סויה, ו בטטות מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים בטטות טריות, מניחים בסיר גדול או בתנור הולנדי; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 25-40 דקות או עד שהם רכים.
מסננים; מצננים מעט וקולפים.
מניחים בטטות ב -2 קראט. תבנית אפייה. בסיר קטן שלבו חמאה, סירופ, סוכר חום וקינמון; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
אופים, ללא כיסוי, 30-40 דקות או עד לחימום.