בטטות מזוגגות בוויסקי
תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים ויסקי נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 380 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, תפוחים, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו בטטות מזוגגות בוויסקי, בטטות מזוגגות עם פקאן ויסקי, ו בטטות מזוגגות עם פקאן ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים על תבנית אפייה (לא פירס) ואופים 30 עד 40 דקות. לסחוט קלות את תפוחי האדמה: אם הם רכים מעט, הם נעשים.
טוסט קל פקאן במחבת בינונית מעל חום גבוה, רועד את המחבת מדי פעם, על 3 דקות.
מוסיפים את החמאה, ואז להפחית את החום בינוני ומערבבים באגבה, קינמון, אגוז מוסקט וקיין; תן מבשלים 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הוויסקי 1/2 כפית מלח; מבשלים 5 דקות נוספות.
חמאה התחתון הצדדים של צלחת אפייה 8 אינץ ' מרובע.
הסר את הקליפה מתפוחי האדמה המתוקים וחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים את תפוחי האדמה המתוקים ואת פרוסות התפוח במחבת מוכנה, לסירוגין.
יוצקים את תערובת ויסקי פקאן מעל. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 15 דקות.
הסירו את נייר הכסף והוסיפו את החלק העליון עם רוטב הוויסקי שנאסף בתחתית המחבת; המשיכו לאפות עד שהתפוחים יהיו רכים ומזוגגים, כ-18 דקות נוספות.