קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

בטטות מזוגגות בוויסקי

בטטות מזוגגות בוויסקי
תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים ויסקי נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 380 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, תפוחים, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו בטטות מזוגגות בוויסקי, בטטות מזוגגות עם פקאן ויסקי, ו בטטות מזוגגות עם פקאן ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים על תבנית אפייה (לא פירס) ואופים 30 עד 40 דקות. לסחוט קלות את תפוחי האדמה: אם הם רכים מעט, הם נעשים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בואו מגניב.
4
טוסט קל פקאן במחבת בינונית מעל חום גבוה, רועד את המחבת מדי פעם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את החמאה, ואז להפחית את החום בינוני ומערבבים באגבה, קינמון, אגוז מוסקט וקיין; תן מבשלים 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
6
מוסיפים את הוויסקי 1/2 כפית מלח; מבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
חמאה התחתון הצדדים של צלחת אפייה 8 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
הסר את הקליפה מתפוחי האדמה המתוקים וחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים את תפוחי האדמה המתוקים ואת פרוסות התפוח במחבת מוכנה, לסירוגין.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים את תערובת ויסקי פקאן מעל. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסירו את נייר הכסף והוסיפו את החלק העליון עם רוטב הוויסקי שנאסף בתחתית המחבת; המשיכו לאפות עד שהתפוחים יהיו רכים ומזוגגים, כ-18 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
לשימור,לשימור,
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
צילום: קאנג קים