בטטות ממולאות
בטטה ממולאת היא תוספת שמגישה 12. מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 210 קלוריות . תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מרשמלו, אגוזי מלך, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 50% . נסו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , בטטות ממולאות צלי בקר (שלמות 30 & PALEO) ותפוחי אדמה ממולאים גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
אופים בטטות ב-350 מעלות למשך 65-75 דקות או עד לריכוך. כשהוא מגניב מספיק כדי להתמודד, חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם; שולפים את העיסה ומניחים בקערה.
מוסיפים מיץ תפוזים, 2 כפות חמאה ומלח; לִכתוֹשׁ. מערבבים פנימה את האננס והאגוזי מלך. כף לתוך קליפות תפוחי אדמה.
מניחים בשני 11 אינץ' משומנים. x 7 אינץ'. תבשילי אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 15 דקות או עד שהם מתחממים.