בטטות מסוכרות
בטטות מסוכרות עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . אם יש לכם סוכר חום, מרגרינה, מרשמלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. . מתכונים דומים: בטטות מסוכרות, תפוחי אדמה מתוקים מסוכרים s, ו בטטות מסוכרות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומרתיחים עד מעט underdone, כ 15 דקות.
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב מרגרינה, סוכר חום, 2 כוסות מרשמלו, קינמון ואגוז מוסקט. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמרשמלו נמס.
מערבבים תפוחי אדמה לתוך רוטב מרשמלו. תוך ערבוב מחית כמחצית מתפוחי האדמה, ולשבור את האחרים לחתיכות בגודל ביס.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
הסר מהתנור ולכסות למעלה באופן שווה עם שאר מרשמלו. חזור לתנור ואפה עד שמרשמלו יהיה בצבע חום זהוב.