בטטות מסוכרות
בטטות מסוכרות עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 883 קלוריות. אם יש לך קליפת תפוז, פקאן, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בטטות מסוכרות, תפוחי אדמה מתוקים מסוכרים s, ו בטטות מסוכרות.
הוראות
מבשלים בטטות במים רותחים כדי לכסות 35 עד 40 דקות או עד מכרז.
תן מגניב לגעת; לקלף, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.
מערבבים סוכר, חמאה, קינמון, ופקאנים. מסדרים שכבה של תפוחי אדמה במחבת אפייה משומנת קלות 13-x 9-x 2 אינץ'.
מפזרים חצי תערובת סוכר על תפוחי אדמה. חזור על שכבות.
מוסיפים מים ומפזרים קליפת תפוז.
אופים ב 350 במשך 35 דקות.