בטטות עם פקאן ונקניק.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בטטות עם אגוזי פקאן ונקניק. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 709 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא נקניק חזיר, חמאה, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם פקאן, בטטות מסוכרות עם פקאן, ו בטטות עם פקאנים מסוכרים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
צור נקניק לקציצות עגולות.
מניחים קציצות במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום.
לשטוף בטטות, זין עם מזלג ומניח על תבנית אפייה.
אופים במשך 1 שעה או עד בטטות רכות. להפריש להתקרר.
חותכים בטטות מקורר לתוך 1 עד 2 קוביות אינץ ' ומניחים 2 1/2 תבשיל ליטר.
מוסיפים נקניק, חמאה, סוכר חום, פקאן וקינמון.
מערבבים היטב, מכסים ואופים במשך 30 עד 40 דקות או עד חם תוסס.