קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

בטטות פירה מיובשות בתנור

בטטות פירה מיובשות בתנור
תפוחי אדמה מחית מיובשים בתנור נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני תוספת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 295 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שרי, חמאה, גרידת תפוז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. הציון הזה די טוב. נסו פירה שמנת בתנור, ביצים נפרדות בתנור עם פירה ועשבי תיבול, ו גלגלי סטייק עם מלית עגבניות מיובשות ופירה רוזמרין עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
2
מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה ומניחים אותם במרכז התנור. מבשלים עד תפוחי אדמה הם מניבים לחלוטין במרכז כאשר פירסינג עם קצה סכין, 45 דקות עד 1 שעה, בהתאם לגודל של תפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
3
מוציאים מהתנור ומורידים את הטמפרטורה ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
4
הניחו את תפוחי האדמה על משטח ישר והשתמשו בסכין חדה כדי לחתוך את אמצעם לאורכם. השתמש בכף כדי לגרוף את הבשר ולהשאיר את העור מאחור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מעבירים את הבשר לכלי בינוני ועמיד בתנור. מערבבים אותו מעט כדי לשבור את כל חתיכות גדולות ומניחים את התנור בתנור.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
6
אופים בתנור במשך 10 דקות ולתת את הבשר לערבב שוב.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
7
אופים 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
8
מוציאים מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
9
בסיר קטן מחממים את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
10
מעבירים את בשר הבטטה לקערה בינונית ומקציפים פנימה את 1 כף החמאה והשמנת. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
11
מחממים מחבת ומוסיפים את יתרת 1 חמאת המקל. אפשר לו להמיס ולהפוך חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
מעבירים לקערה כדי למנוע ממנה להשחים יתר על המידה. מערבבים פנימה את מיץ התפוזים, גרידת התפוז, השרי והמולסה. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
13
מגישים מיד עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים