בטטות פירה מיובשות בתנור
תפוחי אדמה מחית מיובשים בתנור נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני תוספת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 295 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שרי, חמאה, גרידת תפוז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. הציון הזה די טוב. נסו פירה שמנת בתנור, ביצים נפרדות בתנור עם פירה ועשבי תיבול, ו גלגלי סטייק עם מלית עגבניות מיובשות ופירה רוזמרין עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה ומניחים אותם במרכז התנור. מבשלים עד תפוחי אדמה הם מניבים לחלוטין במרכז כאשר פירסינג עם קצה סכין, 45 דקות עד 1 שעה, בהתאם לגודל של תפוח אדמה.
מוציאים מהתנור ומורידים את הטמפרטורה ל 375 מעלות צלזיוס.
הניחו את תפוחי האדמה על משטח ישר והשתמשו בסכין חדה כדי לחתוך את אמצעם לאורכם. השתמש בכף כדי לגרוף את הבשר ולהשאיר את העור מאחור.
מעבירים את הבשר לכלי בינוני ועמיד בתנור. מערבבים אותו מעט כדי לשבור את כל חתיכות גדולות ומניחים את התנור בתנור.
אופים בתנור במשך 10 דקות ולתת את הבשר לערבב שוב.
בסיר קטן מחממים את השמנת.
מעבירים את בשר הבטטה לקערה בינונית ומקציפים פנימה את 1 כף החמאה והשמנת. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מחממים מחבת ומוסיפים את יתרת 1 חמאת המקל. אפשר לו להמיס ולהפוך חום בהיר.
מעבירים לקערה כדי למנוע ממנה להשחים יתר על המידה. מערבבים פנימה את מיץ התפוזים, גרידת התפוז, השרי והמולסה. טעם לתיבול.
מגישים מיד עם תפוחי האדמה.